Pascal Kolkhuis Tanke | tropicalcyclist.contact [@] gmail [.]com

ZAMBIA & ZIMBABWE & NAMIBIE & ZUID-AFRIKA:

DE VEZELS VAN ZUIDELIJK AFRIKA

Als je ruim vijf weken outdoor wil leven en zuidelijk Afrika tot in de vezels meemaken, dan is de uitgelezen combi die van Zambia & Zimbabwe met Namibië & Zuid-Afrika. Starten op 22 april in Harare, aankomen in Victoria Falls op 3 mei, doorvliegen naar Windhoek op 5 mei en de dag erna aan de volgende fietstocht beginnen. Op 27 mei ben je dan een enorme reiservaring rijker!
Voor wie aan deze volledige tour Harare -> Victoria Falls & Windhoek -> Kaapstad meedoet, verzorgen we kosteloos het vervoer van fiets en bagage tussen Vic Falls en Windhoek met de overlandtruck, regelen we de vliegticket Victoria Falls -> Windhoek en dragen daar 250 euro - de kosten van Namibian Airlines bij vroege boeking - aan bij.

De totale prijs komt daarmee op 3.195 + 1.925 = 5.120 euro. Een eventuele huurfiets kost dan 360 euro. Het supplement voor een 1-persoonskamer/tent bedraagt 645 euro.

ROUTE FIETSVAKANTIE ZIMBABWE & NAMIBIE & ZUID-AFRIKA

LiquorstoreGirl

Heb je belangstelling voor deze expeditie-achtige tocht? tropicalcyclist.contact@gmail.com

avatar
1 Opmerkingen toevoegen
0 Discussie antwoorden
0 Aanhang
 
Meest gereageerd commentaar
Heetste opmerking thread
1 Commentaar auteurs
Lilian Recente auteurs van reacties
nieuwste oudste meest gestemd
Lilian
Gast
Lilian
Score: :
     

Vijf weken gefietst in Afrika en ik kijk terug op een prachtige reis. Eerst Zimbabwe, Zambia en Zimbabwe. Hartverwarmend hoe we begroet werden door de mensen, jong en oud, van de kleine dorpjes waar we langsfietsten. Zwaaiend, roepend en vaak ook hard lachend stonden de mensen aan de kant van de weg. ‘High five!!” en ‘What’s your name?!!” en “How are you?!!” Na twee weken kwamen we weer van Zambia in Zimbabwe, bij de Victoria Falls. Waanzinnig, deze gigantische falls. Hier namen elf mensen uit de groep afscheid van de 6, die teruggingen naar Nederland. Wij vlogen naar Windhoek, Namibië,… Lees verder »