Pascal Kolkhuis Tanke | tropicalcyclist.contact [@] gmail [.]com

Overlanding Cyclist tours:

Zuidelijk Afrika

NAMIBIE -> KAAPSTAD

Na 100 dagen Cairo -> Kaapstad (2007) en 70 dagen volledig zuidelijk Afrika (2008) neemt de 'Overlanding'-reisvorm bij ons een heel bijzondere plaats in. Door de inzet van een overlandtruck met plaats voor alle gasten plus fietsen, bagage, eten & drinken en kampeergerei, ontstaat een nomadische vrijheid die zijn weerga niet kent. We fietsen de mooiste stukken, we zitten aan de warmste kampvuren, we slapen onder de volste sterrenhemels, we voelen ons gezonder dan ooit, kan het meer outdoor? "Het werkt verslavend!" (Ed, meerdere keren mee).

ZIMBABWE & NAMIBIE & ZUID-AFRIKA

DE VEZELS VAN ZUIDELIJK AFRIKA

Starten op 21 april in Harare, aankomen in Victoria Falls op 2 mei, doorvliegen naar Windhoek op 4 mei en de dag erna aan de volgende fietstocht beginnen. Op 26 mei ben je dan een enorme reiservaring rijker!
Voor wie aan deze volledige tour Harare -> Victoria Falls & Windhoek -> Kaapstad meedoet, verzorgen we kosteloos het vervoer van fiets en bagage tussen Vic Falls en Windhoek met de overlandtruck, regelen we de vliegticket Victoria Falls -> Windhoek en dragen daar 250 euro - de kosten van Namibian Airlines bij vroege boeking - aan bij.