Pascal Kolkhuis Tanke | tropicalcyclist.contact [@] gmail [.]com

Bruikbare informatie

VLIEGTICKETS, FIETSHUUR,
FIETSVERVOER EN REISVERZEKERINGEN

bruikbare informatie over de reis
We verkopen zelf geen vliegtickets en verzekeringen, maar we geven wel graag advies.

In de afgelopen jaren hebben we veel ervaring en behendigheid opgedaan in het vinden van de beste/goedkoopste tickets. Als u aangeeft op welke data u wilt aan- en uitvliegen (rekening houdend met bijvoorbeeld een eventuele verlenging na de fietstocht), kunnen we voor u op zoek gaan naar de voordeligste tickets.

Uiteindelijk kunt u zelf op het internet boeken, met ons advies in de hand. Vanzelfsprekend kunt u ook nog steeds terecht bij een reisbureau. Aangezien de seizoenen een grote invloed hebben op de beschikbaarheid van vluchten en de hoogte van de prijzen, raden we aan tijdig aktie te ondernemen. Met name de vluchten rond Kerst en Nieuwjaar vragen om heel vroeg handelen.

DE EIGEN FIETS MEE OF EEN FIETS HUREN
Voor Victoria Falls -> Kaapstad kunnen we huurfietsen verzorgen. De eigen fiets mee het vliegtuig in, betekent voor velen een drempel. Dat is onnodig, want wij vervoeren onze tweewielers zelf altijd zonder schade en meestal zonder extra kosten. Lucht uit de banden, stuur naar binnen, pedalen eraf, eventueel wat isolatiemateriaal om de framebuizen, dat is eigenlijk alles wat we aan voorbereidingen plegen te doen. Liefst checken we de fietsen zo in, maar sommige luchtvaartmaatschappijen vragen om de verpakking van een doos of tas. Sommige vliegmaatschappijen rekenen een supplement voor het fietsvervoer.