Pascal Kolkhuis Tanke | tropicalcyclist.contact [@] gmail [.]com

Gekker moet 't niet worden?

  
In 'Gekker moet 't niet worden?' neem ik je mee naar de 9 reiservaringen die me nog steeds doen uitbarsten in lachen, zweten, beven of een traan laten wegpinken. Het voorwoord (p. 9) beschrijft optimaal hoeveel nomadisch léven in de 135 pagina's zit!
Eerder verschenen van me 'De gladiolen en de dood' (Arbeiderspers 1996) en 'Zeven nomadische jaren' (2006).
'Gekker moet 't niet worden?' is een genaaid gebonden hardcover boek, van 135 pagina's, met zwaar 130 grams papier. Elk van de 9 hoofdstukken begint met een passende kleurenfoto.
Deze luxe uitgave maakt het bij uitstek geschikt als cadeau.
Bij 3 exemplaren of meer is de verzending kosteloos.
Het vijfde boek krijg je cadeau.
'Gekker moet 't niet worden?' is verschenen op 17 oktober 2020.
Recensies
Hij was niet de beste wielrenner aller tijden, maar misschien wel de eigenzinnigste. Gek op fietsen, gek op avontuur, nieuwsgierig tot op het bot en altijd met een open mind: Pascal Kolkhuis Tanke. Als organisator van exotische fietsreizen (Tropical Cyclist) kon hij al zijn liefdes combineren, letterlijk en figuurlijk. Een aantal van zijn meest indrukwekkende ervaringen heeft hij gebundeld in zijn nieuwste boek 'Gekker moet 't niet worden?'. Als meelezer heb ik 't in één adem uitgelezen. Moeten jullie ook doen!  

(Eerste review, van Evert de Rooij, bijna 30 jaar hoofdredacteur van Wieler Revue en Wieler(land) Magazine)

Bestelformulier

'Gekker moet 't niet worden' kost 15 euro. De verzendkosten bedragen binnen Nederland 5 euro, naar België 9 euro. Vanaf 3 exemplaren versturen we de boeken kosteloos. Het vijfde exemplaar krijg je gratis. Na ontvangst van het totaalbedrag op ABN-AMRO NL23ABNA0547800274 t.n.v. P.R. Kolkhuis Tanke, komt het boek z.s.m. naar je toe.

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.